×
Contul meu
 
Relatii 10 Jul 2020 3254 Vizualizari

Cum mentii discutia interesanta la prima abordare

Cum faci sa n-ajungi in momentul acela cand, dupa ce te-ai bagat in seama cu o fata, nu mai stii ce sa-i zici, si se instaleaza o tacere apasatoare? In primul si in primul rand, vreau sa spun foarte clar ca nu am nimic impotriva momentelor de tacere, atunci cand niciunul nu spune nimic. In multe situatii prefer tacerea in locul conversatiilor "trase de par".
Relatii 09 Jul 2020 185109 Vizualizari

Cum sa incepi o conversatie cu o fata de care iti place

De cele mai multe ori, aceasta intrebare este pusa de barbati care sunt mai introvertiti, sau poate chiar timizi: Cum abordez o fata de care imi place? Ce sa-i spun? Si majoritatea raspunsurilor pe care le vei gasi la profesorii de seductie din online, vor fi in jurul tipului de discutie "small talk"...
Relatii 08 Jul 2020 11770 Vizualizari

8 exercitii pentru a scapa de timiditate si frica de abordat femei

Nu vorbesc despre modelul ala de a aborda femei pe strada, la intamplare. Stii deja ca nu-s de acord cu asta. Am incercat, si nu mi se potriveste. Si daca esti mai introvertit, cu siguranta nu ti se potriveste nici tie.
Relatii 07 Jun 2020 6052 Vizualizari

Cum sa vorbesti cu tipe pe care le placi

Ai fost vreodata in situatia in care ai vazut o fata de care ti-a placut, si ai fi vrut sa interactionezi cumva cu ea, sa-i spui ceva, dar nu prea ai stiut ce?
Relatii 05 Jun 2020 2021 Vizualizari

Relatie pe termen lung, sau aventuri (ce e mai bine?)

Hai sa vorbim despre relatie pe termen lung, sau aventuri. Ok, esti interesat de femei, dar stii concret ce vrei de la ele?
Relatii 19 Nov 2019 4967 Vizualizari

De ce h̶a̶r̶t̶u̶i̶t̶u̶l̶ abordatul femeilor pe strada nu e pentru toti barbatii

In ultimul an nu prea am mai scris articole. Asta pentru ca am lucrat la niste super-materiale despre cum sa-ti gasesti o partenera potrivita, si cum sa-ti faci o relatie. Si bineinteles ca am cautat pe net sa vad ce e "in piata" legat de asta.

 
Neuro Progres

Site de dezvoltare si progres personal, unde gasesti materiale gratuite si cursuri online bazate pe informatii si studii despre cum functioneaza creierul uman.