×
Contul meu
 
10 Jul 2020 2979 Vizualizari

Cum mentii discutia interesanta la prima abordare

Cum faci sa n-ajungi in momentul acela cand, dupa ce te-ai bagat in seama cu o fata, nu mai stii ce sa-i zici, si se instaleaza o tacere apasatoare? In primul si in primul rand, vreau sa spun foarte clar ca nu am nimic impotriva momentelor de tacere, atunci cand niciunul nu spune nimic. In multe situatii prefer tacerea in locul conversatiilor "trase de par".
09 Jul 2020 172243 Vizualizari

Cum sa incepi o conversatie cu o fata de care iti place

De cele mai multe ori, aceasta intrebare este pusa de barbati care sunt mai introvertiti, sau poate chiar timizi: Cum abordez o fata de care imi place? Ce sa-i spun? Si majoritatea raspunsurilor pe care le vei gasi la profesorii de seductie din online, vor fi in jurul tipului de discutie "small talk"...
08 Jul 2020 11092 Vizualizari

8 exercitii pentru a scapa de timiditate si frica de abordat femei

Nu vorbesc despre modelul ala de a aborda femei pe strada, la intamplare. Stii deja ca nu-s de acord cu asta. Am incercat, si nu mi se potriveste. Si daca esti mai introvertit, cu siguranta nu ti se potriveste nici tie.
Dependente 07 Jun 2020 5586 Vizualizari

Cum sa vorbesti cu tipe pe care le placi

Ai fost vreodata in situatia in care ai vazut o fata de care ti-a placut, si ai fi vrut sa interactionezi cumva cu ea, sa-i spui ceva, dar nu prea ai stiut ce?
Dezvoltare personala 05 Jun 2020 1917 Vizualizari

Relatie pe termen lung, sau aventuri (ce e mai bine?)

Hai sa vorbim despre relatie pe termen lung, sau aventuri. Ok, esti interesat de femei, dar stii concret ce vrei de la ele?
Dependente 14 Jan 2020 3935 Vizualizari

3 obiceiuri care mi-au schimbat viata in bine

Salutare! In acest articol vreau sa-ti vorbesc despre 3 obiceiuri care mi-au schimbat viata in bine, si care, de ce nu, te pot ajuta si pe tine.
Dependente 19 Nov 2019 4865 Vizualizari

De ce h̶a̶r̶t̶u̶i̶t̶u̶l̶ abordatul femeilor pe strada nu e pentru toti barbatii

In ultimul an nu prea am mai scris articole. Asta pentru ca am lucrat la niste super-materiale despre cum sa-ti gasesti o partenera potrivita, si cum sa-ti faci o relatie. Si bineinteles ca am cautat pe net sa vad ce e "in piata" legat de asta.
 
Neuro Progres

Site de dezvoltare si progres personal, unde gasesti materiale gratuite si cursuri online bazate pe informatii si studii despre cum functioneaza creierul uman.