×
Contul meu
 
Dezvoltare personala 14 Jan 2020 3935 Vizualizari

3 obiceiuri care mi-au schimbat viata in bine

Salutare! In acest articol vreau sa-ti vorbesc despre 3 obiceiuri care mi-au schimbat viata in bine, si care, de ce nu, te pot ajuta si pe tine.
Dezvoltare personala 30 May 2018 3543 Vizualizari

Discursurile motivationale = BULLSHIT pentru puturosi

Daca te bazezi pe discursuri motivationale pentru a produce o schimbare in viata ta, atunci inseamna ca esti puturos. N-ai chef pe bune de treaba, si iti place sa iti ridice cineva nivelul de dopamina pentru cateva minute, cu discursuri frumos construite, sau colaje de clipuri si citate celebre.
Dezvoltare personala 25 Jan 2017 37688 Vizualizari

6 trucuri pentru a instala un obicei definitiv

Te decizi ca vrei sa adopti un obicei sanatos, poate unul simplu ca de exemplu sa bei mai multa apa in fiecare zi, sau poate altul mai complex. Incepi foarte motivat, si totul merge conform planului. Dar in doar cateva zile, incepi sa uiti angajamentul, te plictisesti, nu te mai simti asa de motivat sau pur si simplu gasesti rationalizari care sa sustina delasarea ta. Unii chiar incep sa simta o oarecare vina, si trag niste cocluzii nu foarte benefice: "Sunt slab.. Niciodata nu reusesc sa ma tin de ceva..."
Dezvoltare personala 20 Jan 2017 6710 Vizualizari

4 obiceiuri puternice pentru a-ti ridica nivelul de energie si performanta

Ei bine, pentru unii oameni treaba asta se intampla ani de zile, si devine parte a rutinei de dimineata.  In astfel de situatii, multi dintre noi ne indreptam catre "pilula magica” – cofeina, care in cazul acesta nu face decat sa imprumute azi, energia de care am dispune maine. Am scris un articol despre cafea si cum s-o folosesti pentru a obtine efecte benefice.
Dezvoltare personala 18 Jan 2017 9680 Vizualizari

Poate cafeaua sa-ti afecteze performantele?

Milioane de oameni se trezesc in fiecare dimineata si isi beau cafeaua care le ofera un impuls de energie pentru a incepe ziua. Cu totii am simtit macar odata starea de alerta si concentrare, si poate chiar un nivel ridicat de performanta dupa ce am baut licoarea neagra.

 
Neuro Progres

Site de dezvoltare si progres personal, unde gasesti materiale gratuite si cursuri online bazate pe informatii si studii despre cum functioneaza creierul uman.