×
Contul meu
 
Relatie pe termen lung, sau aventuri (ce e mai bine?)
Relatii 05 Jun 2020 2021 Vizualizari

Relatie pe termen lung, sau aventuri (ce e mai bine?)

Hai sa vorbim despre relatie pe termen lung, sau aventuri.

 

Ok, esti interesat de femei, dar stii concret ce vrei de la ele?

 

Ambele variante sunt ok din punctul meu de vedere, si de obicei aproape toti trecem prin a ne dori una sau alta, in diferite perioade ale vietii.

 

Problema apare atunci cand nu ai clarificat in mintea ta ceea ce vrei.

 

  • Iti cauti o femeie potrivita, cu care sa-ti faci o relatie pe termen lung?
  • Sau vrei doar aventuri, sa ai cat mai multe experiente si sa faci sex cu cat mai multe?

 

Trebuie sa te decizi, pentru ca in functie de asta vei stii cum sa actionezi.

 

Ca daca tu vrei o relatie serioasa, dar inveti cum si unde sa abordezi femei care cauta doar aventuri, atunci o sa ramai cu buza umflata...

 

Si invers, daca tu cauti doar aventuri, dar o faci printre femei care vor o relatie serioasa, atunci o sa trebuiasca sa-l pui pe tipul ala care te-a invatat cum sa agati, sa le certe pe femeile alea care nu te baga in seama si iti dau tie cu flit 😂

 

(Chiar am vazut recent un video, mi s-a parut penibil rau, in care un tip care-i invata pe altii cum sa-si faca relatii pasagere, „certa” femeile si le zicea ca-s proaste si fraiere ca nu-i baga in seama pe barbatii aia care se duc la ele. Care se duc la ele, cu tehnicile si replicile invatate de el, despre cum sa le agate si cum sa „experimenteze” cu ele..)

 

Ma uimeste sa vad cum unii „profesori de seductie” au in cap ca toate femeile-s la fel, ca toate vor aceleasi lucruri, si ca toate pot fi cucerite sau agatate in acelasi mod.

Si cand vad ca cu unele chiar nu merge, incep sa le faca proaste, infumurate, si chestii de genul asta.

 

Eu accept ca exista si barbati si femei care vor lucruri diferite, si care sunt diferiti ca fel de a fi si personalitate.

 

Daca e un lucru bun pe care tu vrei sa-l faci pentru tine, e acela de a te cunoaste pe tine inainte de toate.

Stabileste-ti clar intentiile din momentul asta al vietii tale, si 
INVATA sa selectezi femei care se potrivesc cu tine, si care vor si ele aceleasi lucruri.

 

Si indiferent de ceea ce doresti tu, succesul apare atunci cand imbini imbunatatirea ta in aspecte ce tin de relationare, cu nisarea, sau selectarea unei sau unor femei potrivite cu tine si cu intentiile tale.

 

Eu nu judec pe nimeni, dar vreau sa fac si eu nisarea mea.

Daca tu, in acest moment al vietii tale, vrei doar aventuri si cat mai multe experiente, atunci nu te pot ajuta cu asta.

Exista deja multi „profesori” in seductie si manipulare de la care poti invata cum sa agati femei de-o seara-doua.  

 

Eu am ales sa ma adresez acelora care au un tip de personalitate mai introvertita, si  care cauta sa-si faca o relatie serioasa.

Si daca te incadrezi in acest tipar, te pot ajuta sa-ti imbunatatesti trasaturile si abilitatile naturale de relationare!

 

Atentie! Am zis imbunatatire!

 

Adica nu incerc sa te schimb dintr-un introvertit, in extrovertit, ci te voi ajuta sa faci lucrurile mai bine, dar in felul tau.

 

Si iti voi arata cum poti sa selectezi o femeie cu care tu te potrivesti, si care vrea si ea o relatie serioasa, la fel cum vrei si tu!

Share pe

 
Neuro Progres

Site de dezvoltare si progres personal, unde gasesti materiale gratuite si cursuri online bazate pe informatii si studii despre cum functioneaza creierul uman.