×
Contul meu
 
De ce h̶a̶r̶t̶u̶i̶t̶u̶l̶ abordatul femeilor pe strada nu e pentru toti barbatii
Relatii 19 Nov 2019 4967 Vizualizari

De ce h̶a̶r̶t̶u̶i̶t̶u̶l̶ abordatul femeilor pe strada nu e pentru toti barbatii

In ultimul an nu prea am mai scris articole. 

 

Asta pentru ca am lucrat la niste super-materiale despre cum sa-ti gasesti o partenera potrivita, si cum sa-ti faci o relatie.

 

Si bineinteles ca am cautat pe net sa vad ce e "in piata" legat de asta.

 

Si pur si simplu am fost uimit complet sa vad cat de mult au crescut cateva canale de youtube care promoveaza abordatul si agatatul femeilor pe strada.

 

Adica te invata ce fel te tehnici sa folosesti ca sa opresti o femeie din drumul ei, si sa te bagi in seama cu ea, si eventual sa-i iei un numar de telefon sau un contact, ceva..

Acum, de-a lungul timpului, am tot primit mailuri si am vorbit cu participanti de prin cursurile si programele mele, si imi tot spuneau:

"Bogdan, cand scoti si tu ceva despre relatii, ca am incercat ceea ce ma invata X si Y, si nu merge..."

 

Probabil ca au simtit ca suntem pe aceeasi lungime de unda, si ca stilul meu de a aborda si de a vedea lucrurile e mult mai aproape de felul in care vad si ei lucrurile, si cumva si-au dat seama si ei ca:

 

Abordatul pe strada, sau "Pick-up Artist - ismul" 
NU E PENTRU ORICINE!

Mie personal, chestia asta cu agatatul pe strada, sau in locuri publice, mi se pare nu numai foarte greu de facut, dar si stupid de-a dreptul.

 

 

Dar dincolo de ce simt si gandesc eu, trebuie sa recunosc ca sunt multi barbati care au succes in felul asta.

Altfel, n-ar exista canalele alea de youtube.

 

Dar aici e super-marea diferenta!

Abordatul pe strada, sau in locuri d-astea publice, aglomerate, etc, 
NU E PENTRU TOTI BARBATII!!!

 

Nu toti avem tipul de personalitate care sa ne permita sa fim, sau sa devenim vreodata naturali si lejeri in situatii d-astea.

 

In lumea asta exista extrovertiti si introvertiti.  Bine, exista si varianta de jumatate, cumva, numiti ambiverti.

 

Dar ideea e ca daca ai un tip de personalitate introvertita, chestia asta n-o sa mearga niciodata pentru tine.

 

Si nu in sensul ca n-o s-o faci, pentru ca ei fix cu asta se ocupa: sa te invete pe tine toate acele tehnici de abordare, ca atunci cand vezi tu 'random' una de care iti place, sa mergi si s-o agati.

Si poate o sa incerci.

Poate chiar o s-o faci, si s-ar putea ca uneori sa-ti iasa.

 

Dar, daca esti introvertit, niciodata n-o sa fie o experienta cu adevarat placuta pentru tine.

N-o sa ajungi niciodata sa simti ca abordatul la intamplare a 50 de femei pe zi, din care 2-3 sa vorbeasca cu tine si sa te bage in seama, n-o sa simti  ca e o experienta care te incarca cu energie si buna dispozitie!

 

Mereu o vei face doar ca "un compromis" ca sa ajungi si tu in preajma unei femei, dar vei simti ca asta te seaca de energie.

 

Pe cand pe un extrovertit, din contra, experienta in sine de a vorbi cu cat mai multe femei, sau cu cat mai multi oameni, il incarca cu energie.

Asta e felul lui natural de a functiona, si de a-si incarca "bateriile". Are nevoie de interactiune cu oameni, sa vorbeasca, sa socializeze, si asa mai departe...

Si da, aici pentru ei poate fi foarte util tot un extrovertit, ca cei mai multi dintre "profesorii" de pick-up, care sa-i invete cum sa scape de frici, de blocaje, etc, ca sa abordeze pe strada sau la intamplare, oriunde.

 

Dar, daca tu ca introvertit, incepi sa asculti sfaturile unui extrovertit care te invata cum sa devi ca el... Si nu doar ca el, pentru ca sunt si multi extrovertiti timizi, dar el
te invata pe tine ca introvertit, cum sa devi un extrovertit extrovertit! 

❌ Si in cazul asta, crede-ma ca iti pierzi timpul.

❌ Si banii.

 

Tu trebuie sa inveti cum sa-ti dezvolti abilitatile si atuurile tale de introvertit in relationarea cu femeile, si pe astea sa le folosesti!

Si asa vei avea mai mult succes, si vei face lucrurile mult mai lejer si natural pentru tine! 

 

Nu mergand pe strada, la intamplare, sa "te presezi" sa scapi de frica de abordare, si sa te durizezi la zecile de refuzuri pe care ti le iei brutal 😳

 

Am creat un program online care se adreseaza in special barbatilor introvertiti, care simt ca ceea ce exista acum pe net (cu pick-up artist si scheme de blocare a femeilor pe strada) nu li se potriveste deloc, si vor sa invete cum isi face defapt un introvertit o relatie.

Share pe

 
Neuro Progres

Site de dezvoltare si progres personal, unde gasesti materiale gratuite si cursuri online bazate pe informatii si studii despre cum functioneaza creierul uman.