×

CONTACT

Campurile marcate cu sunt * obligatorii
Timp maxim de raspuns 24h
S.C. CURSURI ONLINE S.R.L.

Cod Unic Fiscal:
40892308

Nr. Reg.Com:
J29/1408/2019

Sediu:
Str. Narciselor nr. 22, Baicoi, Prahova

Email:
contact@neuroprogres.ro

Telefon:
0721430325
(Luni-Vineri: 10:00 - 17:00)
×
IN
 

Credem ca fiecare om merita sa traiasca fericit, si scopul nostru e sa ajutam cat mai multi oameni sa faca acest lucru.

Folosim cookie-uri pentru a personaliza continutul, pentru a oferi functiile retelelor sociale si pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor nostrii penru a-ti oferi experiente deosebite si pentru a-ti personaliza serviciile noastre. In cazul in care alegegi sa continui utilizarea website-ul nostru, esti de acord cu utilizarea modulelor noastre Cookie si Politica de Confidentialitate.

DA, sunt de acord!     Nu sunt de acord
NeuroProgresLa NeuroProgres te sustinem sa faci transformari mentale si emotionale pentru a depasi cele mai dureroase probleme care iti afecteaza viata, astfel incat sa poti trai liber, fericit si impacat cu tine!

Si pentru a face asta, iti punem la dispozitie informatii, programe, servicii si tehnologie moderna de reprogramare a creierului, care te ajuta sa obtii cele mai bune rezultate in cel mai rapid mod posibil!

Toate produsele si programele noastre te ajuta sa obtii
rezultatele pe care le doresti, lucrand pe 3 planuri esentiale:Acumularea de informatie


Iti transmitem tot ceea ce ai nevoie sa stii pentru a produce schimbare de durata.Reprogramarea creierului


Folosim SRMĀ® - Sisteme de Reprogramare Mentala, pentru a crea noi stucturi neurologice in creier, pentru a schimba convingeri limitative, si a extinde potentialul si performantele creierului subconstient (cea mai puternica parte a creierului!)

Vezi programele care contin SRM®


Actionare concreta


Reintarim noile conexiuni formate in creier cu actiuni si pasi specifici, bine structurati, asfel incat schimbarea sa devina permanenta si automata, si rezultatele sa apara usor si placut in viata ta.