×

CONTACT

Campurile marcate cu sunt * obligatorii
Timp maxim de raspuns 24h
S.C. SELF IMPROVEMENT PROGRAM S.R.L.

Cod Unic Fiscal:
34363736

Nr. Reg.Com:
J29/549/2015

Sediu:
Str. Narciselor nr. 22, Baicoi, Prahova

Email:
contact@neuroprogres.ro

Telefon:
0733628388
(Luni-Vineri: 10:00 - 17:00)
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, acceptati modul in care utilizam cookie-urile. Mai multe detalii      ×
×
IN

SRM® - Sistemul de Reprogramare Mentala

Descarca GRATUIT SRM® BrainWave!
Incepe chiar acum sa-ti reprogramezi creierul pentru succes!


Selecteaza cel mai important beneficiu pentru tine in acest moment:*

Te-ai intrebat vreodata de ce in ciuda faptului ca ai o multime de cunostinte, ai citit si ai parcurs materiale de dezvoltare personala, totusi rezultatele dorite nu apar?

Poate ai auzit ca nu ceea ce stii te ajuta sa obtii rezultate, ci ceea ce FACI cu ceea ce stii.

Sau mai exact: ACTIONAREA.

Dar ce se intampla cand creierul tau nu este pregatit pentru a actiona si a iesi din zona de confort? Ce te faci cand toate acele emotii neplacute de descurajare, tristete, demoralizare, dubii, frici, neputinta, lipsa de vointa sau pur si simplu lipsa de chef te fac sa nu actionezi constructiv, desi stii ce ar trebui sa faci?

Ramai ca marea majoritate: un ‘sac’ plin de informatii, dar fara rezultate, perpetuand aceeasi insatisfactie si nefericire in viata ta, mereu frustrat ca altii pot si reusesc, si tu nu…

NeuroProgres

Sau, poti sa-ti REPROGRAMEZI creierul astfel incat actionarea sa devina ceva placut, si rezultatele ceva inevitabil!

Tocmai de asta am creat Sistemul de Reprogramare Mentala: cea mai rapida si usoara metoda de a-ti antrena si reprograma creierul pentru succes.

Fie ca e vorba de relatii, bani, dependente, aspect fizic sau frici irationale, cel mai rapid mod pentru a obtine rezultate este sa-ti reprogramezi creierul subconstient creand noi structuri neuronale, convingeri, obiceiuri, perceptii si paradigme de gandire care sa te propulseze catre rezultatele pe care le doresti!

PREDICTIBILITATE. REZULTATE GARANTATE!

Cum obtii rezultate legate de relatii, bani, greutate ideala, depasirea dependentelor sau a fricilor irationale?

Pasul 1:

Descarca GRATUIT SRM® BrainWave – Sesiunea audio de acomodare a creierului cu tehnologia BrainWave. Asculti materialul in fiecare zi, pentru urmatoarele 15 zile.

Pasul 2:

In functie de beneficiul principal selectat, dupa cele 15 zile primesti infrormatii despre programele specializate in care abordam pas cu pas cum poti depasi odata pentru totdeauna problema ta, si continuam cu reprogramarea mentala avansand in sesiuni SRM mai puternice, specifice fiecarei probleme.

DESCARCA ACUM SRM®BrainWave

Cum functioneaza SRM?

In SRM (Sistemul de Reprogramare Mentala) folosim diferite exercitii, unelte, tehnologie si tehnici special dezvoltate pentru a accelera procesul de schimbare, si a antrena creierul pentru obtinerea rezultatelor pozitive.
Sistemul de Reprogramare Mentala e alcatuit din mai multe sesiuni audio, pe care le primesti treptat. Fiecare sesiune contine una sau mai multe dintre urmatoarele:

  • Tehnologie audio BrainWave
  • Constructii de Psihologie Pozitiva
  • Exercitii de Relaxare Progresiva
  • Exercitii de Vizualizare
  • Afirmatii pozitive
  • Structuri de Programare NeuroLingvistica (NLP)
  • Sugestii ghidate

Incepe GRATUIT chiar acum cu SRM® BrainWave
- materialul audio de acomodare cu tehnologia BrainWave -

Practic, ceea ce trebuie sa faci e sa-ti rezervi 20-25 de minute in fiecare zi,
sa-ti pui castile pe urechi, si sa incepi reprogramarea mentala.

Beneficii:

Stimulezi secretia naturala de Dopamina si Serotonina in creier!

Te relaxezi profund

Dormi mai bine, te odihnesti mai bine

Obtii mai multa claritate in gandire si focus crescut

Recunosti mai bine oportunitatile de relationare

Reduci compulsivitatea adictiilor

Gestionezi emotiile si poftele negative mai eficient

Pregatesti creierul pentru SRM mai puternice

Dezvolti adaptabilitate la tehnologie BrainWave (prezenta in fiecare sesiune audio din Sistemul de Reprogramare Mentala)

descarca SRM®BrainWave

Ce face sesiunile SRM puternice si eficiente?


NeuroProgres

BrainWave este o tehnologie audio proiectata in programe software speciale, care influenteaza puternic activitatea cerebrala, crescand sau scazand frecventa de functionare.

Activitatea neuronala se masoara in Hz, variand intre 0.5 Hz in faza de somn profund (Delta) pana la 30 Hz in stare de alerta maxima (Betha).In timpul fiecarei sesiuni SRM folosim tehnologie audio BrainWave, pentru a induce diferite frecvente de activitate neruonala in functie de constructia exercitiilor (mai alert, sau mai relaxat). Tipul BrainWave folosit este Isochronic si Binaural, ceea ce inseamna ca vei auzi simultan in urechea stanga si dreapta, sau pe rand, diferite sunete de frecventa si intensitate diferita, ce ar putea parea putin ciudat la inceput. Aceste sunete vor fi mascate, pe cat posibil, cu muzica placuta, relaxanta sau uneori alerta.

NeuroProgres

Constructiile de psihologie pozitiva introduc in creier prin povesti si exemple narative, atitudini pozitive catre experiente subiective, evenimente trecute sau prezente, situatii de viata, trasaturi individuale, etc. S-a demonstrat ca atitudinile pozitive, chiar si in fata unor incercari dure, maresc sansele de a ramane fericit si echilibrat.

NeuroProgres

Exercitiile de Relaxare Progresiva presupun constientizarea si relaxarea treptata a musculaturii corpului, sub indrumare ghidata (audio, in cazul de fata). In acest program folosim relaxarea progresiva pentru a diminua frecventa de activitate a creierului si a induce o stare de relaxare care favorizeaza invatarea si asimilarea mult mai rapida. De asemenea, in timpul exercitiilor de relaxare, creierul elibereaza serotonina, astfel reducandu-se starea de anxietate si neliniste.

NeuroProgres

Exercitiile de Vizualizare sunt o forma ghidata de imaginatie constructiva, care activeaza simturile la fel ca in cazul existentei unor stimuli reali. Exercitiile de vizualizare ghidata elibereaza anxietatea si stresul, si in functie de constructie, pot modifica emotiile negative legate de un eveniment trecut si memorat, sau de unul anticipat din viitor. Vizualizarile ghidate pot reduce seminificativ depresia, si creeaza emotii pozitive pentru teluri sau rezultate pe care le doresti.

Imaginatia vie, care declanseaza simturile ca si cand ar exista un stimul real, creaza PASIUNEA si DORINTA de a face pasii necesari si munca pentru a indeplini sau duce la bun sfarsit o sarcina sau un tel. In SRM folosim diferite constructii de vizualizare ghidata menite sa sustina efectuarea pasilor de actiune si schimbarilor pe care ni le propunem legate de imaginea si increderea in sine, relatii, bani, dependente, aspect fizic, frici irationale, etc.

NeuroProgres

Afirmatiile pozitive sunt o forma repetitiva de invatare sau programare a creierului, dupa cum spune vorba “Repetitia e mama invatarii”. Din nefericire, cei mai multi oameni aud sau isi repeta in mod constant o serie intreaga de afirmatii negative despre ei, despre lume, despre viata, etc. In cele din urma, acestea sunt absorbite in subconstient, si alaturi de alti factori devin credinte si convingeri subconstiente. In SRM identificam acele afirmatii si credinte distructive, si le inlocuim cu afirmatii pozitive.

NeuroProgres

Structurile de Programare Neuro-Lingvistica se refera la un limbaj specific asociat cu diverse imagini mentale si emotii stimulate in timpul exercitiilor audio, menite sa creeze noi conexiuni neurologice in creier. In sesiunile SRM folosim aceste structuri NLP pentru a crea conexiuni neurologice care sa favorizeze adoptarea unor obiceiuri sanatoase si actionarea constructiva in lumea reala catre telurile pe care ti le propui.

NeuroProgres

Sugestiile ghidate, sunt ‘recomandari’ pe care le transmitem mintii. Sugestiile actioneaza in mintea subconstienta la fel ca o samanata plantata in pamant; nu e suficient doar sa o pui acolo, ci si s-o ingirjesti, s-o uzi si sa repeti procesul. La fel, sugestiile trebuiesc repetate, si intarite cu emotii si actiuni pozitive.

E TIMPUL SA INVETI SA LUCREZI CU CREIERUL TAU
SI NU IMPTORIVA LUI!

Cercetarile stiintifice despre creier au descoperit NEUROPLASTICITATEA – capacitatea creierului de a-si schimba constant structurile neurologice in prezenta unor stimuli si factori specifici, ducand la schimbari comprotamentale sau de gandire care pot influenta decisiv in bine sau rau rezultatele si calitatea vietii noastre.

Sistemul de Reprogramare Mentala se bazeaza pe cercetarile despre cum sa produci eficient si rapid schimbari pozitive la nivel de creier, astfel incat rezultatele pozitive sa apara inevitabil in viata reala!

Incepe chiar acum!
Descarca GRATUIT SRM®BrainWave